Afbeelding

Voorbespreking commissievergadering algemene zaken De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De Werkgroep nodigt je van harte uit voor de voorbespreking van de commissievergadering algemene zaken van 24 oktober. De voorbespreking wordt gehouden op maandag 21 oktober in het Dorpshuis in Lieshout, om 20.15 uur staan de koffie en thee klaar.

De agenda maakt het zeker weer de moeite waard om aan te schuiven bij de voorbespreking. Tijdens de commissievergadering wordt onder andere besproken: Voorstel tot vaststelling van de grondnota 2019. Voorstel tot vaststelling van de 2e tussenrapportage. Een derde agendapunt betreft de nadere uitleg over de toezichthoudende rol van de provincie met betrekking tot de gemeentefinanciën.

Door de provincie wordt tijdens de commissievergadering een presentatie gehouden over hun rol hierin.

De volledige agenda kun je vinden op de website van de Gemeente Laarbeek.

De Werkgroep hoopt je te ontmoeten in het Dorpshuis in Lieshout om mee te praten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening geven, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree, raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0492-463951.