Afbeelding
Foto: Theo Schepers

De 22 namen van Ganzegat zijn bekend

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Zoals al eerder aangekondigd worden de 22 namen bekendgemaakt welke een kans maken op het heerschap van Ganzegat komend seizoen. Uit de lijst worden over 2 weken nogmaals 11 namen uitgehaald waardoor het nog spannender gaat worden wie de scepter in ontvangst gaat nemen. Uiteraard geld voor alle 22 kandidaten om alvast zaterdag 9 november op de kalender aan te kruisen. Deze zaterdag worden de hoogheden bekendgemaakt.

De 22 kandidaten zijn: 1. Dennis van Bakel, 2. Johan van Bakel, 3. Frank Beekmans, 4. Stein van Dinter, 5. Thijs Engels, 6. Paul Geene, 7. Frans van den Heuvel, 8. Jelle de Jongh, 9. Ruud van Kilsdonk, 10. Jorg Krijnen, 11. Hein van de Laar, 12. Wilco van de Nieuwenhof, 13. Jurgen Peters, 14. Rob Renders, 15. Stephan Smits, 16. Erik van der Velden, 17. Rens Vereijken, 18. Stephan Verleisdonk, 19. Peter Verschuren, 20. David Verstappen, 21. Henrie van Vijfeijken, 22 Ruud van de Weijer.

De echte fans uit Ganzegat kennen uiteraard nog een aantal beruchte kandidaten op de lijst van de voorgaande jaren. Maar uiteraard heeft ook de jeugd de toekomst en dat is te zien in de lijst. Om het nog makkelijker te maken voor jullie worden ook de 3e en 4e hint bekendgemaakt.

Hint 3: Is een druk en actief baasje, hint 4: Houdt wel van zoet.

Met de eerste twee hints hieraan toegevoegd is het uiteraard niet meer moeilijk en wordt alles meteen duidelijk. Mocht het voor een enkeling nog niet helemaal te ontcijferen zijn dan komen volgende week in de media de volgende hints.