Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 787512
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Tweede editie Laarbeeks Bierfestival

Laarbeek - Na alle positieve reacties, enthousiasme en complimenten tijdens de 1e editie van vorig jaar kan er natuurlijk geen vervolg achterwege blijven! Komende zaterdag 19 oktober is het weer zover: het Laarbeeks Bierfestival.

Het festival wordt wederom gehouden in de Klokkengieterij in Aarle-Rixtel, van 15.00 tot 22.00 uur. Dit jaar zullen een 8-tal ambachtelijke brouwerijen aanwezig zijn om hun overheerlijke bieren te schenken. Voor 5 van de brouwerijen is het de 1e keer dat ze aanwezig zijn op het festival dus er is genoeg nieuws te proeven voor de bezoekers. Voor een leuk stukje live muziek wordt uiteraard ook gezorgd, daarnaast wordt het aanbod qua eten verzorgd door Des Lekker en TeambierBQ. Voor de niet bierliefhebbers onder ons, is er ook wijn en fris aanwezig, verzorgd door Café van de Burgt. Geen reden om niet te komen dus!

Eén van de vragen die de organisatie vorig jaar kreeg, was waarom een bierfestival altijd op zondag gehouden wordt, daarom is besloten om het dit jaar op zaterdag te houden. Afgelopen maandag zijn ze samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers reeds gestart met het opbouwen van de festivallocatie. Voor de bezoekers van vorig jaar zal het een verrassing zijn omdat ze gekozen hebben voor een andere opzet. Ze willen wat meer ruimte binnen creëren en zullen ook qua aankleding de nodige veranderingen doorvoeren t.o.v. de 1e editie.

Komende zaterdag gaat de organisatie er met de bezoekers een mooie, gezellige en gemoedelijke 2e editie van het Laarbeeks Bierfestival van maken!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>