Dirk van der Venne won twee partijen
Dirk van der Venne won twee partijen

Herfsttoernooi bij TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig houdt donderdagavond 24 oktober het jaarlijkse Herfsttoernooi. Het toernooi start om 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur, maar het toernooi kan uitlopen in verband met de 'derde helft' aldus organisatoren Tim van Dalen en Bert Coolen.

Zoals andere jaren is het de bedoeling dat leden van TTV Een en Twintig een introducé meenemen. De introducé kan nog nooit getafeltennist hebben of juist heel goed zijn in de sport, maar dan bijvoorbeeld bij een andere club. De enige verplichting is dat een lid van TTV Een en Twintig speelt met een niet-lid en samen vormen zij een team.

Ken jij niemand van TTV Een en Twintig, maar wil je toch mee doen? Dat kan, zorg dat je in sportkleding aanwezig bent om 19.15 uur op donderdagavond 24 oktober in de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk en doe mee! Wees welkom.

Najaarscompetitie
Donderdagavond 17 oktober hebben twee teams van TTV Een en Twintig een thuiswedstrijd gespeeld. Team 4 speelde tegen Flash 7. Tim van Dalen, Tonnie van Berlo en Dirk van der Venne wonnen allen twee van hun wedstrijden. Tim en Tonnie wonnen samen ook hun dubbelpartij. Eindstand 7-3

Ook team 7 van TTV Een en Twintig speelde thuis. Zij namen het op tegen Veldhoven 16. Jos De Gruyter, Hans Eekels en invaller Tarek Abusdadao wonnen ook allemaal twee van hun enkelpartijen. De dubbel wisten zij niet te winnen. De eindstand 6-4.

Fifty+ViTT is een groot succes
Het toegankelijke programma zorgt voor veel interesse. Alle Fifty+ViTTers doen ook mee aan het herfsttoernooi. Donderdagavond 31 oktober is er geen les, maar donderdag 7 november pakken we het batje weer op. Het programma is de manier om fit te blijven na je vijftigste op de leukste manier mogelijk: tafeltennis! Nog iedere les sluiten er geïnteresseerde aan bij de sportieve lessen én elke les wordt het gezelliger.

Voor overige uitslagen kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.