Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: fff0da
Foto: Gerrit Post
Natuur

Natuurwerkdag in natuurtuin de Bimd

Aarle-Rixtel - Samen buiten aan de slag, dat kan op zaterdag 2 november op de landelijke natuurwerkdag. Voor de 19e keer wordt deze gehouden op diverse locaties in heel Nederland. Het is de grootste vrijwilligersdag in het groen. Het IVN Laarbeek doet ook mee aan deze Landelijke Vrijwilligersdag.

De werkzaamheden vinden plaats in Natuurtuin 'De Bimd' en bestaan uit het snoeien van een houtsingel, uit het uittrekken van wilgen bij de nieuwe poel en uit het knotten van enkele bomen. Deze natuurtuin is in zijn geheel in het beheer van IVN Laarbeek en is gedeeltelijk eigendom van de gemeente Laarbeek, Provincie Noord-Brabant en het Onze Lieve Vrouwe Gilde Aarle-Rixtel. Om 900 uur vindt de start van de werkzaamheden plaats aan de locatie van het IVN aan de Beekseweg 3 te Aarle-Rixtel. Tot 15.00 uur gaat de natuurwerkdag duren.

Aanmelding graag via www.natuurwerkdag.nl. Voor kinderen is er een kabouterspel. Koffie, thee en lunch zijn aanwezig. De locatie is geschikt voor maatschappelijke stage. Je bent ook welkom voor een halve dag. Bijgaande foto is door Gerrit Post gemaakt bij de natuurwerkdag 2018. Je ziet het, het is ook gezellig.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>