Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Jeugdoptocht en Prinsenbal in Ganzegat

Algemeen Carnaval

Ganzegat - Nog slechts luttele momenten heeft Prins Willian d'n Uurste en zijn Prinses Anke om te genieten van het regentschap over Ganzegat, zaterdag 9 november is het namelijk zover: de nieuwe Prins van Ganzegat wordt bekendgemaakt. Ook voor de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses is de spanning natuurlijk bijna niet meer te houden. Zij worden na de jeugdoptocht ook zaterdag 9 november onthuld op het bordes van de Couwenbergh.

De leden van Jong Ganzegat hopen dat er zoveel mogelijk kinderen met hun broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's, oma's en iedereen die wil mee lopen met de jeugdoptocht. Het belooft een fantastisch feest worden voor iedereen. Om tijdig te kunnen vertrekken verzoekt de organisatie wel iedereen ook om op tijd te komen naar 't Heuveltje (18.30).

Programma 9 november in Ganzegat
18.30: Verzamelen voor de jeugdoptocht – 't Heuveltje; 18.45: Vertrek jeugdoptocht naar de Couwenbergh; 19.00: Start bekendmaking nieuwe Hoogheden van Ganzegat; 20.45: Start (Jeugd)Prinsenbal.

De zoektocht naar de nieuwe Prins van Ganzegat duurt nog maar enkele dagen. Eerder ontving u al 4 hints via de media, bij deze ontvangt u de 5e en 6e hint. Hint 5: Hij heeft wel smaak. Hint 6: Hij is vaak in de stroat. Alle hints ziet u ook op hun Facebookpagina en op www.ganzegat.nl.

Eerder gaven zij u al onderstaande namen, tussen deze namen schuilt dus ook de naam van de Prins van Ganzegat 2020: Dennis van Bakel, Johan van Bakel, Frank Beekmans, Stein van Dinter, Thijs Engels, Paul Geene, Frans van den Heuvel, Jelle de Jongh, Ruud van Kilsdonk, Jorg Krijnen, Hein van de Laar, Wilco van de Nieuwenhof, Jurgen Peters, Rob Renders, Stephan Smits, Erik van der Velden, Rens Vereijken, Stephan Verleisdonk, Peter Verschuren, David Verstappen, Henrie van Vijfeijken, Ruud van de Weijer.

Met de zes hints die nu bekend zijn en bovenstaande lijst wordt het voor bovenstaande heren steeds moeilijker om het grootste geheim van Ganzegat te bewaren. Volgende week komen weer de nieuwe hints en blijven er 11 kandidaten over van de 22 stuks. Tot op het prinsenbal op zaterdag 9 november en de jeugdoptocht.