Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f0b985
Foto:
Evenementen

Winterfair Laarbeek 2019

Beek en Donk - In de aanloop naar de feestdagen kun je 21 december in Beek en Donk weer genieten van een gezellige Winterfair. Op het binnenterrein van Sportpark 't Heereind (Sparta'25) kun je tussen de kramen, op het horecaplein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer.

Van 13.00 tot 19.00 uur is het sportpark omgetoverd in een sprookjesachtige wintersfeer. Honderden lichtjes sieren de markt, kerstliederen klinken over de markt en op het terras en geurige, lekkere en gezonde lekkernijen wachten je op. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Laarbeek 2019 kun je daar niet meer onderuit! En... de Winterfair is gratis te bezoeken.

Kerstmarkt, horecaplein en kinderplein
De Kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur, brocante e.d. Kraamhouders kunnen zich aanmelden via de website van Sparta'25.

Op het horecaplein kunt u terecht voor winterse lekkernijen, muziek en entertainment. De Kerstman ontvangt je graag in zijn gezellige huis.

Voor vooral de jonge bezoekers zijn er weer vele activiteiten. Er kunnen diverse leuke spellen worden gespeeld. Uiteraard is er weer veel ruimte om heerlijk te knutselen. De Kerstman heeft voor elk kind iets lekkers bij. En natuurlijk kan iedereen met hem op de foto.

Natuurlijk willen ze ook dit jaar een goed doel steunen. Sparta'25 is tenslotte meer dan punten alleen.

Huur een kraam! Kom je zingen? Of?
Voor 20 euro kun je al een kraam huren (of voor 10 euro een halve kraam. Kijk op www.sparta25.nl/winterfair voor meer informatie en voorwaarden. Of denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan dit Laarbeekse evenement? Bijvoorbeeld je brengt muziek/zang in de passende sfeer, je hebt een leuke activiteit, informeer dan gerust via de genoemde site, mail naar winterfairlaarbeek@gmail.com of bel 06-27870620.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>