Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Hét Grote Decemberboek: "Een mooie manier om andere bedrijven in Laarbeek te steunen"

Algemeen Hét Grote Decemberboek

Lieshout – Medewerkers van Kanters Specials Product ontvangen in december waardebonnen van Hét Grote Decemberboek als kerstpakket. Deze bonnen mogen bij alle deelnemende ondernemers aan het boek ingeleverd worden.

Voor de mensen die jullie nog niet kennen: wie zijn jullie?
"Wij zijn Kanters Special Products. Wij maken voedingssupplementen en hygiëneproducten om antibioticagebruik in de veehouderij te verlagen. Wat wij leveren is een totaalpakket om zo samen met de boer de beste oplossing te vinden om zijn dieren gezond te houden", vertelt eigenaar Rogier van Sambeek.

Jullie hoorden over de komst van Hét Grote Decemberboek en namen meteen contact op met ons.
"Klopt", reageert financieel manager Marjo Heesterbeek enthousiast. "Het idee spreekt ons heel erg aan. Je krijgt een goed beeld van het winkelaanbod in Laarbeek. Als bedrijf erin gaan staan, was voor ons niet mogelijk, omdat wij alleen op de zakelijke markt werken. Daarom kwamen we met het idee van waardebonnen voor onze medewerkers als kerstpakket."

Waarom vinden jullie dit zo belangrijk?
"Elk jaar krijgen onze medewerkers een kerstpakket. We waren nu op zoek naar iets anders, waarbij we vanuit de duurzaamheidsgedachte, die je ook bij ons in de sector ziet, iets lokaals konden doen. Toen we hoorden van Hét Grote Decemberboek, werd deze link meteen gelegd. Na overleg met jullie bleek dit ook mogelijk te zijn. Het is voor ons een mooie manier om andere bedrijven in Laarbeek te steunen", licht Marjo toe.

Hoe belangrijk vinden jullie de slogan 'denk lokaal, koop lokaal'?
Rogier vertelt: "Ons bedrijf heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Één van onze doelstellingen is om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Dit kan op verschillende manieren en lokaal kopen draagt hieraan bij."

Wat zouden jullie graag nog kwijt willen aan de inwoners van Laarbeek?
Rogier en Marjo: "Hopelijk doet ons voorbeeld volgen, want met elkaar zorgen we voor een leefbare gemeente met allerlei voorzieningen. Tot slot wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen en een gezond 2020!"

Hét Grote Decemberboek is een lokaal productenboek vol cadeautips voor Sinterklaas en Kerst. Bijna 120 Laarbeekse ondernemers stellen hun producten ten toon in dit boek. Voor bedrijven is het mogelijk om dit boek in een mooie verpakking met cadeaubonnen van Hét Grote Decemberboek cadeau te doen als kerstpakket aan hun werknemers. Voor meer informatie kijk je op www.hetgrotedecemberboek.nl. Je mag uiteraard ook altijd contact opnemen via de uitgever GoedeMorgen Media (o.a. uitgever van DeMooiLaarbeekKrant). T.a.v. Nikki Barten (0492-832182 of info@hetgrotedecemberboek.nl).