Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Jubileumconcert jeugdorkest Harmonie O&U

Algemeen Muziek

Beek en Donk - Het jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning (O&U) viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Na verschillende geslaagde activiteiten staat nu als klap op de vuurpijl hét jubileumconcert op de planning!

De laatste maanden is de organisatie van het jubileumconcert bezig geweest met het zoeken naar en benaderen van oud-leden. En met succes! Ruim zestig oud-leden zullen meespelen in het reünie concert van het jubilerende jeugdorkest. Uit ieder decennia speelt het jeugdorkest een aantal herkenbare stukken. Na ieder decennia schuiven oud-leden aan om vanaf dat moment mee te spelen. Uiteindelijk zit er een orkest van zo'n 90 muzikanten, die een spetterend eindnummer ten gehore zullen brengen. Hoe gaaf is dat?

De muziek is rondgemaild en de eerste repetitie met de oud-muzikanten heeft inmiddels al plaatsgevonden. Het belooft een bijzonder en uniek evenement te worden, en u kunt hierbij aanwezig zijn. Het concert met een aansluitende feestavond vindt plaats op 16 november vanaf 20.00 uur in Muziekcentrum 't Anker in Beek en Donk.

Voor slechts € 5,00 zijn de kaarten te koop bij de vaste verkooppunten van O&U (Bloematelier de 4 Seizoenen en Fietsvakman v/d Berg) en aan de deur voorafgaand aan het concert. Online zijn kaarten te koop voor € 5,50 per ticket: www.ticketkantoor.nl/shop/jeugdorkest50. De tickets zijn inclusief 1 consumptie. Dus komt allen, en proost op de vijftigste verjaardag van het Beek en Donkse jeugdorkest.