Afbeelding

Harmonie de Goede Hoop bereidt zich voor op concertconcours

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - Harmonie de Goede Hoop uit Aarle-Rixtel neemt zaterdag 23 november deel aan het concertconcours van de Brabants Bond van Muziekvereningen (BBM) in theater de Schalm in Veldhoven.

Tijdens dit concours zal het harmonieorkest onder leiding van Martijn Pepels een drie-tal werken ten gehore brengen, welke door een vakjury beoordeeld zullen worden. De jury beoordeeld de muziekstukken op 10 rubrieken, waaronder klankvorming, techniek en muzikale uitvoering. Het doel is om als orkest zoveel mogelijk punten te behalen en daarmee een zo hoog mogelijke prijs in ontvangst te mogen nemen.

Om ervoor te zorgen dat er op 23 november een goede prestatie wordt neergezet vinden er diverse extra repetities, workshops en concerten plaats. Er wordt niet alleen gewerkt aan het verbeteren van de muzikale prestaties, maar er wordt ook aandacht besteed aan teambuilding.

Nieuwsgierig naar de voorbereidingen en het resultaat? U bent op van harte welkom bij het try-out concert met harmonie L'Union 17 november in Heythuysen, tijdens de generale repetitie op 22 november bij van Dijk in Aarle-Rixtel en natuurlijk tijdens het concertconcours op 23 november om 11.40 in theater de Schalm in Veldhoven.