Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 51fce6
Foto: Liesbeth van Boxtel
FOTO'S Fotoseries

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Jo Vereijken

Laarbeek - Wethouder Monika Slaets reikte donderdag 24 oktober, namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, de Vrijwilligerspenning Laarbeek uit aan mevrouw Jo Vereijken ter gelegenheid van haar afscheid van de Zorgboog, waar zij bijna 26 jaar vrijwilliger was in Franciscushof Lieshout.

In al die jaren was zij een trouwe gastvrouw waar iedereen op kon rekenen. Zelfs op zondag stond ze klaar bij activiteiten. Haar vaste inzet in Franciscushof was eenmaal per week als gastvrouw en eenmaal per week ondersteuning bij de gym. Ze begeleidde bewoners naar de gezamenlijke huiskamer en bracht ze na de activiteit weer terug naar hun kamer. Ook hielp ze bij de activiteiten. Ze was er wekelijks minstens 3 uur mee kwijt en vaak ook meer, want ze kwam ook regelmatig op zondag koffie schenken en ook bij bijzondere activiteiten was ze van de partij.

Jo Vereijken kent veel mensen in Lieshout en Mariahout en maakt met iedereen een hartelijk praatje. Ze is al enkele maanden geleden gestopt met het vrijwilligerswerk, maar de Zorgboog wilde haar toch nog speciaal in het zonnetje zetten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>