Saar Hellings met Finally en Maud vd Oever met Bentley
Saar Hellings met Finally en Maud vd Oever met Bentley Foto: Col Warnaar

Pony dressuurwedstrijd in Manege D'n Perdenbak

Sportnieuws Sport

Lieshout - Ponyruiters uit de regio kwamen vrijdagavond 25 oktober naar Manege D'n Perdenbak voor een gezellige dressuurwedstrijd. Het weer was prima en daardoor kon iedereen fijn buiten losrijden. De proefjes werden binnen gereden en de juryleden waren zeer tevreden, wat zorgde voor mooie punten en positief commentaar op de protocollen. De organisatie bedankt DA Mark voor het schenken van de extra prijzen en de vrijwilligers voor al hun hulp.

De uitslag van Laarbeekse ruiters was als volgt:
In de klasse B startte Abby Mullan met haar pony Snowbird en zij werden 4de met 180 punten, Saar Hellings en Finally werden 2x 2de met 185 en 181 punten, Maud vd Oever en Bentley werden 2x 3de met 174 en 171 punten.

Sabine Witlox en Jessie startte in de klasse L1 en werden hier 2x 1ste met 191,5 en 179 punten.

Ook Ise Saedt startte in de klasse B met haar pony Happy en werden 2de met 186 en 1ste met 192,5 punt.

Iedereen gefeliciteerd met deze mooie resultaten. Dit was de 1ste wedstrijd voor het indoorkampioenschap van de pony's, en wie minstens 3 van de 5 wedstrijden rijdt, dingt mee naar een dressuurclinic van Albert van Schie volgend voorjaar. Wil je meedoen aan een van de wedstrijden, kijk dan op www.stichtingderaam.nl en schrijf je in via mijnknhs.nl.