Logo mooilaarbeek.nl
Een werk van Marijke Maas   | Fotonummer: 760971
Een werk van Marijke Maas (Foto: )
Kunst en Cultuur

Expositie Dommelse Schildergroep in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk – In 't Oude Raadhuis wordt van 2 t/m 24 november een expositie van de Dommelse Schildersgroep gehouden. Verder vindt op zondag 17 november van 10.30 tot 13.00 uur vindt in 't Oude Raadhuis een Raadhuispodium koffieconcert plaats, tussen de werken van de Dommelse Schildergroep, door Ensemble Euterpe.

De 'Dommelse Schildergroep' is een groepje van vijf kunstschilders (v) uit Sint-Oedenrode dat al jarenlang samen schildert nadat het merendeel van hen de Kunstacademie in Arendonk (België) met diploma had verlaten. Wat de expositie zo levendig maakt is dat ieder lid van het groepje haar eigen schilderstijl heeft weten te behouden. Vijf verschillende stijlen, penseelvoeringen, materialen, uitstralingen en onderwerpen maken één krachtige tentoonstelling.

Kijkt u alvast eens op de website van de Dommelse Schildergroep, dommelseschildergroep.weebly.com, of www.oudraadhuis.nl om een indruk te krijgen van de verschillende werken.

De expositie in 't Oude Raadhuis in Beek en Donk, Heuvelplein 8, loopt van 2 tot en met 24 november en is iedere zaterdag en zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>