Afbeelding
Foto: Ingezonden

Voorbespreking Partij Nieuw Laarbeek

Algemeen Politiek

Laarbeek - In de raadsvergadering van donderdag 7 november wordt als belangrijkste punt de vaststelling van de Programmabegroting 2020 en de vaststelling van de grondnota 2019 behandeld. PNL is uiteraard benieuwd naar uw mening hierover.

De volledige agenda en de vergaderdata, met alle stukken kunt u vinden op de website van de gemeente.

Verder komt in deze raadsvergadering een aantal hamerstukken aan de orde. Met name de onderwerpen 7, 8 en 9. Het gaat om het benoemen van een nieuw lid van de commissie Algemene Zaken en een nieuw lid van de werkgeverscommissie. Daarnaast om een Voorstel tot vaststelling van de 2e Tussenrapportage 2019. De belangrijke bespreekpunten zijn zoals boven genoemd: Voorstel tot vaststelling van de Grondnota 2019; Voorstel tot vaststelling van de Programmabegroting 2020 en tot slot: Een Voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2019.

In een artikel over verlaging van de OZB – ook in deze krant – geeft PNL mogelijkheden over wel bezuinigingen in de programmabegroting 2020. PNL wil graag weten wat u hier van vindt. U kunt uw mening geven op de voorbespreking.

Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan klaar in het Buurthuis van Mariahout. Maandag 4 november om 20.00 uur.