Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ab244f
Foto: Arjan Jeurgens
Evenementen

Sinterklaas op weg naar Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Natuurlijk komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten ook dit jaar weer naar Aarle-Rixtel. De stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel vindt het een eer om hem samen met de bestuurders van gemeente Laarbeek de goedheiligman en zijn knechten welkom te heten.

Zondag 17 november vanaf 12.45 verwachten ze Sinterklaas bij de passantenhaven te Aarle-Rixtel. Het zou erg fijn zijn als alle kinderen uit Aarle-Rixtel Sinterklaas komen begroeten. Natuurlijk hoopt Sinterklaas ook weer alle ouders, verzorgers, opa's en oma's, toeristen en verdere artiesten en belangstellenden te mogen begroeten.

Na de aankomst van Sinterklaas gaat hij per koets onder begeleiding van zijn Pieten, de harmonie en beide gildes, via onderstaande route naar MFC De Dreef.

Route:
Havenweg, Klokkengietersstraat, Dorpsstraat, Kannelustweg, Lage Hoeve, de Maltezer, de Duivenakker.

Na een korte rustpauze voor de Sint is het de bedoeling om het programma in De Dreef te laten starten om 14.00 uur. Zoals elk jaar is er weer een heel gezellig gratis middagprogramma. De Muziekpiet zingt liedjes en tussendoor laat Voorleespiet horen wat er op het toneel gebeurd. Schoenpoetspiet is de schoenen van Pakjespiet kwijtgeraakt. Hierdoor trekt de Pakjespiet de verkeerde schoenen aan waardoor hij het dak niet op kan om Sinterklaas te helpen bij het bezorgen van de kadootjes. Om toch de kadootjes te kunnen bezorgen moet Schoenpoetspiet de juiste schoenen vinden of hij moet ze namaken. Schoenpoetspiet heeft hulp nodig, maar van wie? Om te testen of hij de schoenen goed gemaakt heeft, moet Pakjespiet allerhande opdrachten uitvoeren. Gelukkig heeft hij hulp van de Tijdpiet, Kluspiet, Luiepiet en van...?

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>