Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 8f6c72
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Intocht Sinterklaas Mariahout

Mariahout - De intocht van Sinterklaas in Mariahout is op zondag 17 november. De Sint en zijn Pieten vertrekken om 12.30 uur vanaf het Buurthuis voor een rondtocht door de straten van Mariahout.

Route
De goedheiligman start bij het Buurthuis in Mariahout, en volgt dan de route Bernadettestraat, Wilhelminastraat, Julianiastraat, Bernadettestraat, Talingstraat, Kapersven en via de Bernadettestraat komt hij weer bij het Buurthuis. (I.v.m. werkzaamheden aan de Bernadettestraat kan de route mogelijk iets afwijken).

Harmonie St. Caecilia begeleidt de Sint hierbij. Omdat de Sint het erg leuk vindt als er veel kinderen langs de route staan, is er een kleurplatenactie. Alle kinderen die bij de route de kleurplaat inleveren die zij op school, Ukkepuk of de Peuterzaal hebben gekregen/opgehaald, kunnen een leuke prijs winnen. Zet wel goed je naam op de kleurplaat.

Na zijn rondtour is Sinterklaas voor de kinderen tot en met groep 5 in de grote zaal van het Buurthuis. De kinderen vanaf groep 6 tot en met groep 8 zijn welkom in de kleine zaal van het Buurthuis voor de Sinterklaasbingo, waar leuke prijzen te winnen zijn.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>