Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 1c63fd
Foto:
Evenementen

Sinterklaas zet voet op Beek en Donkse bodem

Beek en Donk - Sinterklaas heeft laten weten dat hij op zaterdag 16 november naar Beek en Donk komt. Vanaf 13.30 uur zijn er Zwarte Pieten aanwezig bij de aanlegplek bij de Donkse brug.

Ook dit jaar is een Ballonnenpiet aanwezig om vanaf 13.30 uur allemaal leuke figuren te maken voor de kinderen.

Om 14.00 uur zet Sinterklaas voet op Beek en Donkse bodem, waar de Sint wordt opgewacht door burgemeester Frank van der Meijden van de gemeente Laarbeek, Dédé dansballet en de Sinterklaas-werkgroep. Na de rondgang door Beek en Donk is het eindpunt het Heuvelplein. Om ongeveer 16.00 uur is Tati's Dance agency al aanwezig op het Heuvelplein om voor Sinterklaas en zijn pieten nog op te treden en samen met de kinderen en de zwarte pieten nog enkele leuke dansjes te doen. Ook is daar uitgebreid de mogelijkheid om met Sinterklaas en Zwarte Piet op de foto te gaan.

Route:
Pater de Leeuwstraat, Burg. Seelenlaan, Oude Bemmerstraat, Raagtenstraat, Schoolstraat, Brouwerstraat, Otterweg, Pater Becanusstraat en eindpunt Heuvelplein.

Bij slecht weer maken Sinterklaas en zijn pieten vanaf 14.30 uur hun opwachting in sporthal 'D'n Ekker' waar Sinterklaas voor iedereen tijd heeft om een handje te geven en een foto te maken.

Natuurlijk hebben de Sint en zijn pieten ook wat lekkers voor de kinderen. Bij slecht weer wordt dit bekendgemaakt door Omroep Kontakt en een geluidswagen. Heel graag tot ziens op 16 november!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>