Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ca67fb
Foto:

November activiteiten KBO Lieshout

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Inloop
Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Naast het mededelingenbord vindt u hun ideeënbus. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Kaarten
Jan en Maria van Asseldonk organiseren voor KBO Lieshout de gezellige kaartmiddagen en –avonden. Alle KBO Lieshout leden zijn van harte welkom om aan te sluiten aan een van de tafels in de foyer van het Dorpshuis. Bridgen is iedere donderdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in het Dorpshuis. Rikken en jokeren is iedere maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur en iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur, ook in het Dorpshuis. Nieuwe kaarters zijn van harte welkom.

Samen Uit Eten
Samen Uit Eten is een gezellige activiteit waar steeds veel belangstelling voor is. Op woensdag 13 november worden ze om 18.00 uur verwacht bij Gasterij D'n Heikant in Aarle-Rixtel.

Excursie Slachterij
Op donderdag 14 november heeft KBO Lieshout een excursie naar Slachterij van Rooi Meat BV in Helmond. De belangstelling voor deze excursie naar dit bekende bedrijf is enorm. In overleg met de heer Martin van Rooi is daarom besloten de groep in tweeën te splitsen en de excursie twee keer te houden. De eerste begint om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur.

Lezing kunstgeschiedenis
Op maandagavond 18 november verzorgt kunsthistorica Ine Pels de tweede avond van de lezingenreeks kunstgeschiedenis Het onderwerp van deze avond is Claude Monet. Monet was een impressionist. Hij probeerde in zijn werk het moment vast te leggen en schilderde vooral landschappen. Aanvang 20.00 uur, locatie Dorpshuis.

Korenmiddag
Op woensdag 20 november houdt het Seniorenkoor Vogelenzang de 15de grote Korendag in de Grote Zaal van het Dorpshuis. De middag begint om 13.30 uur. Zeven seniorenkoren laten horen waartoe zij in staat zijn. Wie van koorzang houdt, mag deze middag niet missen. De toegang is gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>