Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Kleurrijk herfstconcert O&U en Gildenbondsharmonie

Beek en Donk - De herfst is het seizoen van de warme kleuren in de natuur. Rood, geel, oranje en bruin. De variëteit maakt het tot een genot voor het oog. Net zo kleurrijk wordt het concert van Koninklijke Harmonie O&U en de Gildenbondsharmonie uit Boxtel. Komende zaterdag 9 november geven zij samen een concert met als titel 'Herfstconcert 2.0'.

Het is drie jaar geleden dat deze twee harmonieën samen een concert gaven. Nu ontmoeten ze elkaar opnieuw in het najaar voor een herfstconcert. Op het programma van O&U staat o.a. bekend werk van Leonard Bernstein. In 1944 schreef Bernstein de musical On the town, die vier jaar later in 1949 ook werd verfilmd. Three Dance Episodes from 'On the town' is een stuk wat bestaat uit een selectie van drie delen. Afgelopen zomer speelde O&U het laatste deel al in Innsbruck; zaterdag voeren zij het complete werk uit.

Ook de Gildenbondsharmonie heeft muziek op het programma staan herkenbaar is. De Peer Gynt Suite van Edward Grieg behoort tot de meest bekende klassieke muziekstukken. En zegt de titel misschien nog weinig, dan compenseren de eerste maten van het deel 'Morgenstimmung' dat zeker. Naast deze suite brengt de Gildenbondseharmonie nog twee mooi muziekstukken ten gehore.

Het concert vindt plaats in Muziekcentrum het Anker en start om 20.00 uur. Een kaartje kost €7,50 en is online te bestellen via www.oenu.nl. Je kunt je kaartje ook kopen aan de kassa op zaterdag voorafgaand aan het concert in Muziekcentrum het Anker.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>