De nieuwe shirtsponsoren van ELI werden aan het begin van de avond in het zonnetje gezet met een ingelijste foto van het door hen gesponsorde team, een seizoenskaart van ELI en een bloemetje
De nieuwe shirtsponsoren van ELI werden aan het begin van de avond in het zonnetje gezet met een ingelijste foto van het door hen gesponsorde team, een seizoenskaart van ELI en een bloemetje

Goederen- en dienstenveiling ELI brengt ruim €28.000 op

Algemeen

Lieshout - Met een opbrengst van maar liefst €28.194,00 mag de ELI goederen- en dienstenveiling met recht een succes genoemd worden! Onder de bezielende leiding van veilingmeester Frans van den Hurk passeerden zaterdag 2 november 129 kavels de revue in een goedgevulde zaal van Café de Koekoek in Lieshout. Nagenoeg alle kavels zijn (ver) boven de minimumprijs en marktwaarde de deur uitgevlogen!

ELI JO9-1 had 50 vouchers van €10,00 te koop, in ruil waarvoor ze op zaterdag 23 november auto's wassen in de wasstraat op het terrein van Van Rooi Meat. Die 50 vouchers hebben een bedrag bij elkaar gebracht van €755,00 want die laatste paar waren zo populair dat die er bij opbod uit zijn gegaan!

Ook de verkochte stoelen op het VIP-podium hebben een mooie bijdrage opgeleverd aan het totaal, net als de verkochte logo's die tijdens de avond op het mooie grote scherm zichtbaar waren. ELI bedankt degene die zo'n stoel of logo hebben gekocht! Net als voor degene die een goed of dienst ter beschikking hebben besteld, Karel Huygens die zijn zaal ter beschikking heeft gesteld en ook mee heeft gesponsord aan de VIP-stoelen en natuurlijk iedere vrijwilliger die aan de voorkant en/of op de avond zelf heeft meegeholpen.

Het was tot slot vooral ook een erg gezellige avond mede dankzij Carlos Donkers en Robert Neilen, die de blokken met kavels afwisselden met korte optredens. Een grote dank aan iedereen die aanwezig was. ELI kijkt terug op een top avond! Een mooie stap dichterbij een (ver)nieuw(d)e kantine!