Logo mooilaarbeek.nl
Gemeente

Nieuwe gemeentesecretaris Laarbeek

Jolanda van de Ven  | Fotonummer: a815d8
Jolanda van de Ven (Foto: gemeente Laarbeek)

Laarbeek - Mevrouw J.W.M. (Jolanda) van de Ven wordt de nieuwe Gemeentesecretaris / Algemeen directeur van de gemeente Laarbeek. Het college van burgemeester en wethouders tot haar aanstelling besloten. Zij treedt in dienst per woensdag 1 januari 2020.

Het college is verheugd met haar aanstelling en heeft er het volste vertrouwen in dat zij onze organisatie met haar ervaring zal verrijken. Zoals wethouder Greet Buter aangaf: "Het voelt direct als een hele goede match en we gaan samen een mooie tijd tegemoet."

Mevrouw van de Ven is momenteel Afdelingshoofd Bedrijfsvoering en Publiekszaken bij de gemeente Bergeijk. Daarvoor vervulde zij vanaf 1996 diverse managementposities binnen de Nederlandse Spoorwegen.

De vacature ontstond door het vertrek van mevrouw Myriam Meertens die gemeentesecretaris is geworden in de gemeente Weert. De heer Ad de Kroon trad de tussenliggende periode als interim-gemeentesecretaris op.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>