Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Prins Tom, Prinses Vivian, Adjudant Stijn en Hofdame Susanne   | Fotonummer: 783096
Vlnr: Prins Tom, Prinses Vivian, Adjudant Stijn en Hofdame Susanne (Foto: )
Carnaval

Prins Tom en Prinses Vivian dragen scepter over

Heidurp - Helaas komt aan al het leuke een einde en geven Prins Tom en Prinses Vivian de scepter door aan de nieuwe hoogheden. Samen met Adjudant Stijn en Hofdame Susanne kunnen ze terugkijken op een fantastisch carnavalsjaar waarin hun leus 'En nauw goan we echt fisten' een dikke feit was. Zij bedanken hun families, de vriendengroepen, CV De Heikneuters en alle Heikneuters en Heikneuterinnekes van het Heidurp! Zonder hen was dit 'fist' niet compleet geweest!

Aanstaande zaterdag is het tijd om de scepter over te dragen aan zijn opvolger en zijn gevolg. Hen staat een onvergetelijk jaar te wachten en Prins Tom en Prinses Vivian wensen ze ontzettend veel plezier. Zaterdag 9 november om 23.11 uur is het eindelijk zover en wordt het best bewaarde geheim van Mariahout onthuld bij Bo & zo. Na al die voor zichzelf sprekende hints zou het al lang bekend moeten zijn, maar niets is minder waar. Prins Tom kreeg dan ook het verzoek van de prinsencommissie om nog een laatste hint toe te voegen aan het rijtje:

Hint 1: We gaan dit jaar ook de andere kant op, Hint 2: Het klinkt in de meerderheid, Hint 3: Hij is een wereldburger, Hint 4: Ze hoeven niet op de kleintjes te letten.

Weet u wie het is? Lever uw antwoord in bij John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738 BK in Mariahout, en maak kans op een prijs. Ook op de avond zelf kunt u nog raden en een prijs winnen.

Prins Tom, Prinses Vivian, Adjudant Stijn en Hofdame Susanne, kijken met plezier terug op een fantastische Carnavalstijd vol bijzondere momenten. Wat hebben zij genoten! Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>