Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ddc169
Foto: Marcel Weekamp
Sport

Rollerclub De Oude Molen presenteert unieke KerstROLLERshow

Beek en Donk - Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 14 en zondag 15 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel vindt plaats in sporthal D'n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Het blijft steeds een uitdaging om dat van vorig jaar te overtreffen, maar dat is natuurlijk wel het streven. Tijdens de KerstROLLERshow zal dit jaar alles draaien om een reis rond de wereld. Vol vaart en ritme wordt u meegenomen naar veel verschillende landen en culturen vertolkt op rolschaatsen, wat zal zorgen voor veel diversiteit en verrassingen.

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D'n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater en dit zal u helemaal meenemen naar alle werelddelen. Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak. Ongeveer 45 rijdsters uit Laarbeek rolschaatsen mee, zij hebben er al hard voor getraind en het is nu alleen nog maar de laatste puntjes op de i zetten. Dat belooft een waar spektakel, wat u zeker niet wilt missen!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D'n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 14 december om 19.00 uur en op zondag 15 december om 11.00 en 16.00 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten €13,00, kinderen tot en met 11 jaar €9,00, deze zijn te bestellen via de website: www.rcdeoudemolen.nl en bij verschillende voorverkoopadressen, zie website. Na 13 december zijn kaarten te koop aan de kassa voor €14,00.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>