Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen

Laarbeek - De kledingbank Laarbeek zoekt bestuursleden. Steeds meer mensen in Nederland verkeren financieel in moeilijkheden. Huisvesting, voeding en kleding zijn primaire levensbehoeften. Kledingbank Laarbeek wil inwoners die financieel in moeilijkheden verkeren ondersteuning bieden door kosteloos kleding te verstrekken.

De tweedehands kledingwinkel 'ViaVia' die gekoppeld is aan Kledingbank Laarbeek is bedoeld voor alle inwoners van Laarbeek en omstreken. Ze verkopen nette kleding om de Kledingbank te laten voortbestaan. Met uw bezoek helpt u een medemens. Iedereen is dus van harte welkom in de winkel.

Overige activiteiten: taalles voor anderstaligen / taalcafé / 9-maanden box
Heb jij affiniteit met de doelgroep? Kun je mensen motiveren? Wil je meedenken over de ontwikkelingen en verder vormgeven aan de kledingbank? Ben je een mensenmens? Vind je het leuk om in een groep met vrijwilligers te werken?

Het bestuur bestaat uit: een voorzitter, secretaris, penningmeester en een bestuurslid met aandacht voor PR / inrichtingsgroep. Ze vergaderen 1 keer per 4 tot 6 weken. Dag en tijd in overleg. Om te weten wat de werkzaamheden zijn en om de gang van zaken binnen de kledingbank te leren kennen is meewerken als inwerkperiode een pré, maar is niet noodzakelijk.

Bezoekvrijwilligers
ORO De Hoge Hees zoekt diverse bezoekvrijwilligers voor onder andere: een 64-jarige man om samen wielrennen en voetbal te kijken en een rondje te wandelen. Een 37-jarige man om in het weekend iets te ondernemen. Een 56-jarige man om samen te wandelen of te fietsen op een duo-fiets.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.