Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ef2b91
Foto: Daphne Poulisse
FOTO'S Fotoseries

Laarbeekse Veteranendag

Laarbeek - Laarbeek vierde zaterdag 9 november de jaarlijkse Veteranendag. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door de Vereniging De Laarbeekse Veteranen in samenwerking met de Gemeente Laarbeek.

De Veteranendag begon in de hal van het gemeentehuis met een plechtige herdenking van alle gesneuvelde, maar ook de later overleden Laarbeekse Veteranen. Veteranen die zich namens Nederland over de hele wereld hebben ingezet voor vrede en veiligheid. Na enkele korte toespraken volgde de officiële herdenking met de zogenaamde 'Rozenceremonie' met daarbij speciale aandacht voor de dit jaar overleden veteranen uit Laarbeek. De muzikale begeleiding werd verzorgd door het klarinetkwartet El Viento en trompettist Nick Heesakkers. 

Het vervolg van de dag vond plaats in Café/Zaal de Tapperij, waar de reünie gezellig werd voortgezet met o.a. een Indisch buffet.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>