Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f64362
Foto:
Kunst en Cultuur

'Raadhuispodium' Koffieconcerten door Ensemble Euterpe

Beek en Donk – In 't Oude Raadhuis wordt het Raadhuispodium koffieconcert gehouden op 17 november van 11.00 tot 13.00 uur. Dit klassieke concert, door Ensemble Euterpe, vindt plaats te midden van kunst van de Dommelse Schildergroep.

Boudewijn Hopman is voorman van het ensemble en afkomstig uit Beek en Donk. Hij is een bekend musicus die zijn kennis over de muziek graag deelt o.a. in lezingen maar ook door optredens. Het ensemble gaat op 17 november optreden en heeft bij het inspelen zelf al genoten van de mooie akoestiek in 't Oude Raadhuis. Zij hebben er veel zin in, en de bezoekers ook. Veel terugkerende bezoekers hebben zich inmiddels aangemeld. Maar er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Zij spelen werken van: Corelli, Loeillet, Pescetti, Pachelbel, Mozart en Stamitz. De muziekstukken worden steeds vooraf kort ingeleid. Tijdens een korte pauze is er gratis koffie en thee met iets lekkers.

Ensemble Euterpe bestaat uit: Bekkie Doornweerd, viool, Boudewijn Hopman, viool, Tiny Hertogs, cello, Paul Schiphof, piano, klavecimbel, orgel.

U kunt zich nog aanmelden via de website of per e-mail: info@oudraadhuis.nl. Er zijn nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Mocht u op het laatste moment besluiten, dan kunt u zich aanmelden via tel. 0492-462387 (antw.app). Zie ook www.oudraadhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>