Logo mooilaarbeek.nl
't Oude Raadhuis, één van de markante gebouwen langs de route   | Fotonummer: 53f7c3
't Oude Raadhuis, één van de markante gebouwen langs de route (Foto: )
Kunst en Cultuur

Dorpswandeling door Beek

Beek en Donk - In het kader van Monumentendag houdt heemkundekring De Lange Vonder op zondag 17 november een dorpswandeling. Onder leiding van een gids wordt er langs markante gebouwen en locaties gewandeld. Aan de hand van foto's en verhalen krijgt u meer te weten over de historie van Beek.

Men gaat lopen o.a. over het Heuvelplein met zijn markante bebouwing en langs de Kerkstraat , d'n Driesprong, de Oranjelaan en de Zuid Willemsvaart. Er is ook volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en herinneringen uit het verleden op te halen. De wandeling duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en is voor iedereen toegankelijk, van Beek tot ver daarbuiten. Er zijn geen kosten aan verbonden. De start is om 10.00 uur op het Heuvelplein, bij de Kaak, tegenover de groentewinkel. Mocht u op een ander moment een dergelijke wandeling door Beek of Donk willen organiseren voor uw club of familie, dan kan dat ook.

Voor meer informatie of afspraken kunt u contact opnemen met Harry Brugmans, tel. 06-30450825. De gidsen van de heemkundekring ontmoeten u graag op 17 november of op een ander moment.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>