Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 8a4d5f
Foto:
Senioren

Activiteiten KBO Lieshout in november

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Naast het mededelingenbord vindt u de ideeënbus. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

KBO Lieshout Super kienavond
KBO Lieshout nodigt kienliefhebbers uit voor een Super kienavond op vrijdagavond 22 november. Op deze avond is er een grote prijzenpot met extra gevulde enveloppen, levensmiddelentassen, koffiepakketten en u maakt kans op de Jackpot. De nummers worden niet alleen afgeroepen maar zijn ook op een digitaal scherm te zien. Schuif mee aan, iedereen is welkom. Locatie is de Grote Zaal van het Dorpshuis. Het kienen begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open.

Info-avond over verliesverwerking en rouwen
Als men aan rouwen denken, denkt men vooral aan mensen die een naaste verloren hebben. In het leven wordt men echter continu geconfronteerd met momenten van rouw. Het eerste rouwmoment begint al bij de geboorte. Je raakt de warmte, liefde en veiligheid kwijt die je in je moeders buik ervoer. Hoe ouder je wordt, hoe meer rouwmomenten je meemaakt. Je kinderen die het huis uitvliegen, je stopt met werken, je kunt niet meer sporten, reizen, autorijden of fietsen

Op dinsdag 26 november houdt de Werkgroep Gezondheidsvoorlichting van het Wit-Gele Kruis Lieshout-Mariahout en de Werkgroep Oudereneducatie voor KBO Lieshout een thema-avond over verliesverwerking en rouwen. Aanvang 20.00 uur in het Dorpshuis van Lieshout. De toegang is gratis en vooraf aanmelden niet nodig. Anne-Marie Koppens-Linders is (rouw)therapeut. Zij kan meer informatie geven over wat rouwen is en welke vormen van rouw er zijn. Wat iemand zelf kan doen bij rouw en welke begeleiding hierbij kan helpen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>