Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ad47fd
Foto:
Kunst en Cultuur

Minicursus aquarelleren in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - In 't Oude Raadhuis wordt op donderdag 14 november een speciale doemiddag gehouden voor het 1-jarig jubileum van de SeniorKunstCafé middagen bij 't Oude Raadhuis in Beek en Donk. Voor deze speciale 'ViERBINDEN Kadoweek gelegenheid' geeft Riet Hagelaar-van Bree (Aarle-Rixtel) een minicursus aquarelleren.

Riet is een bekendheid in en rond Laarbeek. Zo was ze meer dan 20 jaar verbonden aan 't Oude Raadhuis als Stichtingsbestuur vrijwilliger, voor het plannen van de maandelijkse Kunst exposities. Ze is onlangs gestopt, maar is als 'helpende handen' nog zeer verbonden met 't Oude Raadhuis. Ze heeft zelf diverse teken- en schildercursussen gevolgd aan de academie van Arendonk, en is in haar atelier al jaren bezig met diverse schildertechnieken en andere uitingen van creativiteit. Ook heeft ze diverse keren geëxposeerd tijdens de tweejaarlijkse Laarbeekse Kunstroute. "Wij zijn daarom heel blij dat zij deze speciale middag wil begeleiden. Het is niet moeilijk door de goede uitleg en hulp van Riet. Op deze manier kan iedereen iets leuks en nieuws leren", aldus Marga Vastre, vrijwilliger van 't Oude Raadhuis. De bedoeling is om gezellig bij elkaar te zijn, en iets leuks als fijne herinnering mee naar huis te nemen. Koffie, thee, parkeren en entree zijn gratis.

U kunt zich aanmelden via de link op de website: www.oudraadhuis.nl of een telefonische aanmelding op tel: 0492-462387 (antw. app). of via een e-mail aan ViERBINDEN: academie@vierbinden.nl. 't Oude Raadhuis is gelegen aan Heuvelplein 8 te Beek en Donk. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zie ook de informatie in DeMooiLaarbeekKrant van 7 november.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>