Woningcorporatie woCom wijzigt inloopspreekuren

Algemeen

Laarbeek - Woningcorporatie woCom wil dienstverlening dichter bij de huurder brengen. De woningcorporatie komt, letterlijk, steeds vaker bij de huurder thuis. En blijft daardoor zichtbaar in dorp en wijk.

Bereikbaar en benaderbaar
WoCom vindt het belangrijk om bereikbaar en benaderbaar te zijn. Huurt u bij woCom en heeft u een vraag over uw woning? Is er iets stuk? Zoekt u een woning of heeft u moeite met het betalen van de huur? Dan kunt u de woningcorporatie op verschillende manieren bereiken.

Inloopspreekuren Laarbeek
Huurders en woningzoekenden die het fijn vinden om zonder afspraak binnen te lopen, kunnen in Laarbeek terecht in het Dorpshuis aan de Grotenhof 2 in Lieshout. Vanaf deze week niet meer op donderdag, maar elke woensdag van 11.30 - 13.00 uur. "Daarnaast blijven we de mogelijkheid bieden op andere tijdstippen een afspraak te maken," vertelt een medewerker van woCom. "Afhankelijk van het soort gesprek vindt dit plaats in het Dorpshuis of bij de mensen thuis. Bovendien blijft woCom tijdens werktijden telefonisch bereikbaar op 0493-497666. Daar verandert niets in."

Geen inloopspreekuren in de kerstvakantie
In de kerstvakantie (op Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag) vinden er geen spreekuren plaats in Lieshout.

Huisbezoek
Kunt u niet (gemakkelijk) naar woCom komen, maar wilt u wel graag persoonlijk iets bespreken? Dan kunt u contact opnemen voor een huisbezoek. Ook daarin denkt de woningcorporatie graag met u mee!