Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 737bca
Foto: Foto:
Politiek

Vooroverleg ABL Laarbeek

Laarbeek - Waar leggen we in Laarbeek de focus op duurzaamheid en wat willen we bereiken? Dit wil ABL bespreken en daarvoor nodigen ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uit om meningen te delen en zodoende de raadsleden van ABL de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 18 november om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast de duurzaamheidsagenda staat ook het burgerinitiatief van de gemeenschapshuizen op de agenda. De invulling van dit mooie burgerinitiatief om het beheer van de gemeenschapshuizen in een stichting onder te brengen, bestuurt door en voor de gemeenschap, wordt hier besproken.

U bent van harte welkom om mee te praten samen met de raads- en commissieleden, wethouder, bestuur en andere ABL-leden. ABL waardeert namelijk ieders zienswijze op de onderwerpen. Uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadscommissies kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de commissie en raadsvergaderingen van 19, 20 en 21 november.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl. ABL staat voor u klaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>