Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a9c157
Foto: Joost Duppen

NLdoet 2020 – Doet u ook mee?

Laarbeek - Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?

Samen aan de slag
Overal in het land, maar zeker in Laarbeek, zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Het opknappen van een clubhuis, een dierenverblijf of een speeltuin. Een paar uur erop uit met jongeren of gehandicapten. Tussen al deze klussen vind je vast en zeker een mooie activiteit die je samen met je collega's, familie of je sportteam kunt doen. Ben je maatschappelijk betrokken en heb je zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Meld je aan op www.nldoet.nl. Er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij!

Een klus te klaren?
Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om elke activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heb je een klus te klaren of wil je tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Meld je klus dan aan op www.nldoet.nl. Als je dit zo spoedig mogelijk doet, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal € 350,-. De aanvraag voor een financiële bijdrage moet in ieder geval VÓÓR 31 januari gedaan zijn, maar OP = OP.

Online tools
Organisaties die hun klus goed overdenken en voorbereiden blijken veel succesvoller. Niet alleen in het klaren van de klus, maar ook in het aantrekken én behouden van nieuwe vrijwilligers. Maak daarom gebruik van de online tools die er op de website staan.

Meer weten?
Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een NLdoet activiteit kun je terecht op www.nldoet.nl. Heb je als Laarbeekse vrijwilligersorganisatie hulp nodig om een leuke klus te verzinnen of wil je meer publiciteit voor de klus, dan kunt je contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek, e-mailadres: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of 0492-328807.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>