Logo mooilaarbeek.nl
Fennie Soppe   | Fotonummer: 4d8c10
Fennie Soppe (Foto: )

Lezing 'Gezondheid en ziekte in de kosmische tijd'

Beek en Donk - De lezing 'Gezondheid en ziekte in de kosmische tijd' wordt gehouden in het Oude Raadhuis op donderdag 21 november om 19.30 uur. Spreker is Fennie Soppe. Zij is lid van de 'Call to Friendship'. Het onderwerp spreekt zeker heel veel mensen aan.

Het bijzondere is dat er naast de meest recente informatie ook kennis wordt gegeven vanuit een zeer nieuwe tot nu toe onbekende invalshoek. De duur van de lezing is ongeveer een uur inclusief napraten. De tekst wordt ondersteund door een serie prachtige dia's.

De lezing is gratis. Aanmelden: fenniesoppe@gmail.com of 06-53753040. De lezing maakt onderdeel uit van de serie OMEGA-lezingen.

OMEGA-lezingen
In 1916 is er een nieuw programma gestart om de mensheid meer samen te brengen, om niet te discrimineren, voor de vrede op aarde en liefde te hebben voor al wat leeft.

Het heet het 'Wereld Unificatie Programma'. 'Acceptatie' en 'Eenheid' zijn de kernwoorden. De urgentie van deze belangrijke doelen moge duidelijk zijn, gezien de chaotische wereld waarin we momenteel leven. De lezingen die maandelijks gegeven worden vallen onder 'Call to Friendship', dus oproep tot vriendschap. De onderwerpen van de lezing zijn iedere maand anders, maar het altijd gaat over een breed maatschappelijk thema en dit thema wordt in de lezingen van verschillende kanten belicht, d.w.z. wetenschappelijk, filosofisch, spiritueel, met citaten en informatie uit vele bronnen.

Deze lezingen combineren wetenschap en spiritualiteit en het is de hoogste tijd dat deze twee groepen zich verenigen en gaan samenwerken. De lezingen worden elke maand wereldwijd voorbereid door leden van de Call to Friendship Association en worden in Nederland op 6 plaatsen in het land gegeven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>