Logo mooilaarbeek.nl
Repetitie bij Harmonie De Goede Hoop   | Fotonummer: b73441
Repetitie bij Harmonie De Goede Hoop (Foto: )
Muziek

Voorbereiding Harmonie De Goede Hoop op concertconcours

Aarle-Rixtel – Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel neemt zaterdag 23 november deel aan het concertconcours van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM) in theater De Schalm in Veldhoven.

Tijdens dit concours brengt het harmonieorkest onder leiding van Martijn Pepels een drietal werken ten gehore, die door een vakjury beoordeeld worden. De jury beoordeelt de muziekstukken op 10 rubrieken, waaronder klankvorming, techniek en muzikale uitvoering. Het doel is om als orkest zoveel mogelijk punten te behalen en daarmee een zo hoog mogelijke prijs in ontvangst te mogen nemen.

Om ervoor te zorgen dat er op 23 november een goede prestatie wordt neergezet hebben er diverse extra repetities, workshops en concerten plaatsgevonden. Er is niet alleen gewerkt aan het verbeteren van de muzikale prestaties, maar er is ook aandacht besteed aan teambuilding. Met een gezamenlijke inspanning beoogt de harmonie een mooi resultaat te behalen.

Nieuwsgierig naar de laatste voorbereidingen en het resultaat? U bent van harte welkom tijdens de openbare generale repetitie van morgen, vrijdag 22 november, in thuishonk zaal Bij van Dijk in Aarle-Rixtel. En natuurlijk kunt u de harmonie supporteren tijdens het concertconcours op zaterdag 23 november om 11.40 uur in theater De Schalm in Veldhoven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>