Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f411c0
Foto:

Expositie fotoclub Objectief

Beek en Donk – Het lijkt nog maar zo kort geleden dat de jaarlijkse zeer geslaagde expositie van de fotoclub Objectief in het Ontmoetingscentrum plaatsvond. Maar 23 en 24 november is het weer zover dat de leden van de fotoclub hun beste foto's weer graag aan u presenteren. Op beide dagen zijn leden van de club aanwezig om u toelichting te geven over de techniek en de inhoud van het geëxposeerde werk.

Aangezien er geen vast thema is zijn er talrijke onderwerpen waarvan de foto's zijn gemaakt dus voor ieder is er wel wat bijzonders bij. Naast de presentatie van de door de clubleden geselecteerde werken is er ook nog de zgn. 'rode draad' waarbij alle leden op basis van een startfoto hun eigen vertaling hebben gegeven in een vervolgfoto. Dat geeft bijzondere en verrassende resultaten. Ook de diashow, waar wel op basis van thema's van diverse leden prachtige foto's worden vertoond. Voor uw gemak is er een folder gemaakt waarin alle foto's zijn opgenomen en waar van elke foto de gegevens zijn vermeld, bv over opnametijd en diafragma. Iets voor de fijnproevers!

De expositie vindt plaats in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27 te Beek en Donk. De openingstijden zijn beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Traditiegetrouw vindt er ook weer een loterij plaats, waarbij u de drie mooiste foto naar uw mening op het lot vermeld en als u de gelukkige bent bij de uitloting ontvangt u de door u gekozen foto in lijst mee. Alle informatie over fotoclub Objectief vindt u op www.fcobjectief.nl, bijvoorbeeld over de cursussen die door de clubleden worden gegeven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>