Logo mooilaarbeek.nl
Wim Daniëls   | Fotonummer: 7c0be1
Wim Daniëls (Foto: Joost Duppen)

Lezing Heemkundekring De Lange Vonder

Beek en Donk – Schrijver Wim Daniëls geeft op maandag 25 november een voordracht in het Ontmoetingcentrum aan de Otterweg in Beek en Donk over zijn nieuwste boek; 'Het dorp'.

In het boek beschrijft hij hoe de dorpen in Nederland de afgelopen 70 jaar zijn veranderd, hoe de kleine kruideniers verdwenen tegen gunste van supermarkten, hoe de dorpsfiguren steeds minder zichtbaar werden, hoe de rol van de pastoors kleiner werd, wat de gevolgen zijn geweest voor de dorpenfusies, enzovoort. Het boek staat al enkele weken in de bestsellerlijsten in Nederland en krijgt veel publiciteit. Het dorp leeft en de zorgen om het voortbestaan van de dorpen leven blijkbaar ook.

Wim Daniëls komt er dus over vertellen op 25 november. De voordracht begint om 20.00 uur. Na afloop kan het boek 'Het dorp' desgewenst ook gekocht worden. De auteur signeert ook. Leden van De Lange Vonder hebben gratis toegang, ben je geen lid dan betaal je €2,00 entree.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>