Logo mooilaarbeek.nl

Aarlese verenigingen houden rommelmarkt

Aarle-Rixtel – Drie verenigingen uit Aarle-Rixtel organiseren in het na- en voorjaar maandelijks een rommelmarkt in MFC de Dreef in Aarle-Rixtel. Op deze markt is maandelijks 'vanalles' te koop. Er zijn huishoudelijke artikelen te verkrijgen maar ook boeken, muziekdragers, speelgoed, kleding en zelfs elektronica met o.a veel computer- en hardwarespullen. Dus voor iedereen is er wel wat te neuzen.

Maar denkt u nu, dat zou ik ook wel eens willen, bespreek dan een of meerdere tafels op onderstaand telefoonnummer. Een tafel kost €12,50 de volgende tafel kost €10,00 en de derde kost €7,50. De tafels hebben een afmeting van 300 x 80 cm. Ook als vereniging kunt u deelnemen. Verzamel binnen je club overbodige spulletjes in en verkoop die op de markt, zodat jouw club extra inkomsten binnen krijgt.

De volgende markt wordt gehouden op zondag 24 november van 9.00 tot 15.00 uur. De entree bedraagt €2,00. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis toegang. De opbrengsten van deze rommelmarkten gaan in zijn geheel naar veteranenvoetbal van ASV'33, Badmintonvereniging de Ganzeveer en Cialfo volleybal. Voor inlichtingen of opgave, tel. 06-20888818 of mail: flmcoppens@onsbrabantnet.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>