Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen

Laarbeek - Voor ViERBINDEN mantelzorgondersteuning is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar een vrijwillige coördinator (m/v) voor het jonge mantelzorger project.

Dit project is gestart in 2017 en richt zich op kinderen en jongeren uit Laarbeek t/m 24 jaar die zich in een mantelzorg situatie bevinden. Dit kan in de vorm van zorg verlenen maar ook van praktische ondersteuning en zorg hebben voor en over een ander, in dit geval vaak een familielid.

Als coördinator ga je samen met een collega (vrijwilliger) aan de slag om het begrip 'jonge mantelzorger' op de kaart te zetten in Laarbeek. Dit doe je onder andere door contacten te leggen met maatschappelijke organisaties en voorlichtingen te geven. Verder ontwikkel en organiseer je activiteiten gericht op de jonge mantelzorgers die al geregistreerd staan in gemeente Laarbeek. Het aantal uren is wisselend en afhankelijk van het aantal opdrachten. De werkdagen en tijden zijn zelf – in overleg – in te vullen.

Vrijwilligers voor de Molendreef
Voor de Zorgboog, locatie Mariëngaarde in Aarle-Rixtel zijn ze op zoek naar diverse vrijwilligers voor de Molendreef. Als vrijwilliger op de Molendreef (afdeling voor jonge mensen met dementie) maak je deel uit van ons gemotiveerd team, dat ervoor zorgt dat de bewoners zich thuis voelen. Jij als vrijwilliger biedt dat stukje extra meerwaarde aan de dagelijkse beleving van de bewoners, je bent onderdeel van een gezellige en gemoedelijke huiselijke sfeer en onderdeel van het hele team. Werktijden en werkdagen zijn in onderling overleg bespreekbaar.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.