Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7e3199
Foto:

ZOD-werkgroep Sinterklaas in Mariahout actief

Mariahout - De ZOD-werkgroep Sinterklaas was zondag al vroeg uit de veren om op tijd de zaal in het Buurthuis ingericht te hebben en de Sint en zijn pieten te kunnen ontvangen. Om 12.30 uur vertrok de Sint achter de harmonie aan door het dorp. De pieten deelden snoepgoed uit. Het leek wel de Rattenvanger van Hamelen. Terwijl tijdens de optocht alle tekeningen in ontvangst genomen werden, trokken heek veel gezinnen achter de stoet aan, op weg naar het Buurthuis.

Het was een drukte van belang tijdens het programma in de grote zaal. De pieten wisten een prachtig toneelstuk op te voeren. De oudere jeugd was actief bij de Sinterklaasbingo. Wederom kan Mariahout trots zijn op de ZOD-vrijwilligers Miriam Berkvens, Henk van Eijndhoven, Gerda Sanders, Hein Gilsing, Mandy Heesakkers en Christel Vereijken. Daarnaast wil ZOD de overige vrijwilligers ook hartelijk bedanken. Het was een geslaagde middag.

Etalage tentoonstelling: Herbouw Lourdesgrot in 1999
In de etalage op het Oranjeplein is een foto-overzicht geplaatst van de werkzaamheden die 20 jaar geleden plaatsvonden op het kerkplein. De oude, eerder afgebroken Lourdesgrot werd helemaal op nieuw gebouwd. Het is een intensieve klus geweest die ook veel leuke bedrijvigheid met zich mee bracht. Vaak werden de vrijwilligers verrast met lekkernijen bij de koffie. Dit prachtige team van zeer deskundige werkers ontving voor de bouw het predicaat 'Een kern met Pit'. De tentoonstelling blijft de komende winter hangen; iedereen heeft de tijd deze op een gunstig moment te bekijken.

Alleengaanden
Op zondag 15 december wordt er een kerstlunch georganiseerd bij 'de Pelgrim' om 12.30 uur. Er zijn momenteel al 22 aanmeldingen binnen. U kunt zich nog opgeven bij Gerda van den Heuvel, Marietje van der Linden, Lies Berkvens of secretariaat@zorgomhetdorp.nl . Dat geldt ook voor nieuwe leden die alleengaand/wonend zijn.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>