Logo mooilaarbeek.nl
Giel van Genuchten (Stg. Wensambulance Brabant) en Joop van Stiphout (SuperSociaal) nemen de cheques in ontvangst van Rotary Quartier van Peellandt   | Fotonummer: 353113
Giel van Genuchten (Stg. Wensambulance Brabant) en Joop van Stiphout (SuperSociaal) nemen de cheques in ontvangst van Rotary Quartier van Peellandt (Foto: Frank Kemme)

Cabaretdiner levert €9500 op voor Wensambulance en SuperSociaal

Laarbeek/Helmond - Het restaurtant van Automotivecampus Helmond was zaterdagavond 16 november het toneel voor een geweldig optreden van cabaretgroep KUUB. Bijna 150 gasten hebben genoten van een fantastisch cabaretdiner dat werd georganiseerd door Rotary Quartier van Peellandt. Op het einde van de avond werden twee cheques van € 4.750,00 overhandigd aan Wensambulance Brabant en SuperSociaal.

Het optreden van KUUB was fenomenaal. Tijdens deze try-out met een goeddeels nieuw repertoire konden de gasten genieten van de prachtige muziek en hilarische skatches. Tussen de gangen door werden enkele items geveild door veilingmeester Leo Kivits en dat heeft geen windeieren gelegd. Een fles Borolo uit 1964 bracht €250,00 op en ook een rondleiding door de fabriek van Bavaria door Tonny Swinkels ging door het dak. Het was een zeer geslaagde avond die zeker navolging krijgt.

Super Sociaal biedt inwoners van Helmond en Laarbeek die moeilijk rond kunnen komen de mogelijkheid om boodschappen te doen tegen een sterk gereduceerd tarief. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek met behulp van professionele vrijwilligers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>