Logo mooilaarbeek.nl
Bert Coolen namens TTV Een en Twintig in actie   | Fotonummer: 71a263
Bert Coolen namens TTV Een en Twintig in actie (Foto: )

TTV Een en Twintig kijkt terug op succesvol jaar

Beek en Donk - De Algemene Leden Vergadering werd zondag 17 november gehouden bij Tafeltennisvereniging Een en Twintig aan de Otterweg in Beek en Donk. Het bestuur en een groot deel van hun leden kijkt terug op een succesvol jaar en blikt vooruit op een mooi komend jaar en seizoen. Tijdens de vergadering werd er speciaal stilgestaan bij vier bijzondere leden. Leden die al lang betrokken zijn bij TTV Een en Twintig.

Arie van Dommelen is 25 jaar lid van TTV Een en Twintig. Hij is meerdere keren clubkampioen geworden, nog altijd speelt hij iedere donderdag urenlang tafeltennis. Leo Verschuren is 40 jaar lid, hoewel hij niet vaak te vinden is in de Tafeltennishal, is hij wel jarenlang trouw lid gebleven. Ook Stefan Hamelijnck is dit jaar 40 jaar lid, Stefan is al jaren actief binnen de vereniging, hij is een zeer loyaal en betrokken lid van TTV Een en Twintig. Harrie van de Eijnde is dit jaar maarliefst 60 jaar lid van Tafeltennisvereniging Een en Twintig. Harrie heeft jarenlang in het bestuur gezeten en is welbekend om de jaarlijkse 'foto-fiets-route-tocht', nog altijd is hij regelmatig in de kantine te vinden. De jubilarissen zijn tijdens de ALV in het zonnetje gezet.

Competitie
Donderdagavond 14 november speelde vier competitieteams thuis in de Tafeltennishal. Team 1 speelde tegen TTCV Van Herwaarden 2. Peter van den Eijnde en Jordi Kivits wonnen samen de dubbel en beide een enkelpartij. Rowena de Haas won geen wedstrijden. De eindstand werd 3-7 gewonnen door de Veghelse tafeltennisclub.

Team Een en Twintig 3 speelde tegen Veldhoven 9. Guido Graat, Ton Paardekooper en Paulos Kallah wonnen alle drie, twee wedstrijden. Guido en Paulos wonnen samen ook de dubbelwedstrijd. De eindstand werd dus 7-3.

Team Een en Twintig 4 ontving Taverbo/Sabo donderdagavond. Tonnie van Berlo en Patrick Biemans wonnen twee wedstrijden. Dirk van der Venne won één wedstrijd. Tonnie en Patrick pakte samen ook het punt van de dubbelpartij. De eindstand werd 6-4 voor Team 4.

Valkenswaard 4 was ook op bezoek bij TTV Een en Twintig. Zij speelden tegen Een en Twintig 5. Eva Verrijt en Roel Beekmans wonnen beide een wedstrijd. Bert Coolen wist twee wedstrijden te winnen, waarbij hij Cem Musullugil van zijn 100% af wist te spelen. Bert wist knap in vier sets te winnen. Eindstand 4-6.

Voor overige uitslagen kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>