Afbeelding

Wijn- en Bieractie Harmonie O&U

Algemeen

Beek en Donk - Wacht u nog even met het aanvullen van uw wijnvoorraad voor de feestdagen. Zaterdag 30 november komen leden van Harmonie O&U bij u aan de deur met een mooie rode en een heerlijke witte wijn. En voor de bierliefhebbers komen zij met een speciaal 'ANKER BLO&UND' De opbrengst van deze actie is bestemd voor de aanschaf en het onderhoud van de instrumenten.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, hebben we twee mooie wijnen uitgekozen voor onze wijnactie. Door de gezamenlijke inkoop met de harmonie van Lieshout kunnen we u een goede kwaliteit bieden en de prijs toch redelijk houden. De rode wijn is een heerlijke Merlot met een diepe, helderrode kleur. Een volle, elegant drinkende rode wijn uit het Zuid Franse land. Heerlijk zacht drinkend voor alledag.

De witte wijn is op veler verzoek dezelfde als vorig jaar, een Les Grez Chardonnay. Een volle witte wijn uit de Languedoc, zeer elegant van smaak en goudgeel van kleur. Zij combineert prima met visgerechten, rijke voorgerechten of milde witvleesgerechten.

De wijnen zijn gemakkelijk te drinken, maar ook leuk om cadeau te geven. De prijs is €6,00 per fles. Voor een doos van 6 flessen betaalt u €35,00.

Dit jaar willen zij ook de bierdrinkers een speciaal bier aanbieden, hun 'ANKER BLO&UND'. Het is een ambachtelijk gebrouwen speciaal bier van hoge gisting. Door gebruik van natuurlijke en lokale ingrediënten heeft het bier een echt Brabants karakter. Een echte smaakexplosie voor levensgenieters in een speciale fles van 0.75 l. De prijs is €7,00 per fles.

Met de aankoop van 'ANKER BLO&UND' of de voortreffelijke wijn steunt u de harmonie.