Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5b3be5
Foto: Johan Maas
Evenementen

Aanmelden oMase dorpskwis 'Kweet ut'

Mariahout - Zoveel enthousiaste mensen, zoveel plezier met elkaar en het gezonde strijdgevoel konden ze niet negeren. De denktank en de werkgroep van de oMase dorpskwis 'Kweet ut' zijn weer aan de slag gegaan. Op vrijdag 6 maart 2020 vindt de 4e editie van de kwis plaats.

Aanmelden voor deze 4e editie kan tussen 1 december en 31 december 2019. Daarna komt men op de reservelijst. Om deze dorpskwis overzichtelijk te houden en het dorpse kleinschalige karakter te bewaren, kunnen zich maximaal 30 teams aanmelden.

De Dorpskwis 'Kweet ut' bestaat uit vragen verdeeld over 10 categorieën, een geheime (individuele) opdracht, en denk-doe opdrachten. Iedere deelnemende groep kiest een goed doel uit. Mocht hun groep als een van de beste eindigen dan gaat het prijzengeld naar het goede doel van hun keuze. Het prijzengeld gaat dus niet naar de individuele deelnemers zelf.

Elke groep betaalt een eigen bijdrage van € 25,00. Informatie en inschrijfformulier zijn op te vragen via info@omase.nl of in te zien op www.omase.nl/activiteiten. De organisatie wenst iedereen succes met de voorbereidingen.

Voor de volledigheid; Inschrijfformulier opsturen naar info@omase.nl. Betaling € 25,00 per groep via rekeningnummer van oMase. Nadere informatie is verkrijgbaar via Marieke Hulsen, tel. 0499-422268.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>