Logo mooilaarbeek.nl
Concertmiddag in de Muziektuin   | Fotonummer: ad1b9e
Concertmiddag in de Muziektuin (Foto: )
Muziek

Inschrijving MuziektuinPodium 2020

Beek en Donk - Na een geslaagd seizoen 2019 met mooie optredens en vaak prachtig weer, is de Stichting MuziektuinPodium volop bezig om ook in 2020 weer een aantal concertmiddagen in de Muziektuin van Beek en Donk te organiseren.

Zij nodigen hierbij muziekgezelschappen en solisten in alle muzikale genres van harte uit om zich in te schrijven voor het nieuwe seizoen. De geplande datums zijn 26 april, 17 mei, 14 juni, 12 juli, 6 september en 27 september. Op donderdagavond 4 juni organiseren zij weer een speciale avond voor de jeugd en ook daarvoor roepen ze muzikanten op zich in te schrijven.

De inschrijving kan alleen worden gedaan via www.muziektuinpodium.nl, waarbij u tevens uw voorkeurdatum(s) kunt aangeven. De concerten vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur en zij plannen per concertmiddag maximaal vier optredens in van ongeveer 45 minuten. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 19 januari 2020.

Een financiële vergoeding kunnen ze helaas niet bieden, maar wel een unieke en inspirerende omgeving, een leuk publiek en een consumptiemunt per optredende muzikant.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>