Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 10e602
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)
Evenementen

Zevende editie Winterbos Fair

Aarle-Rixtel - In de sprookjesachtige omgeving van het kerstbomenbos van de familie Schuurmans in Aarle-Rixtel, vindt zondag 8 december voor de zevende keer de Winterbos Fair plaats. Het evenement is die dag voor publiek toegankelijk van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom zelf eens een kijkje nemen in dit gezellige bos om de sfeer te proeven en te zien wat deze fair allemaal te bieden heeft. Er is ook dit jaar weer een divers aanbod zoals brocante, woonaccessoires, groendecoraties, catering en de uilen en roofvogels niet te vergeten. Tevens kunt u op deze dag terecht voor een mooie kerstboom, groot of klein, bij de familie Schuurmans.

Het parkeren en het bezoek aan de Winterbos Fair zijn gratis! Ze hopen u te mogen begroeten op deze dag aan de Scheepstal 3 te Aarle-Rixtel, langs de weg van Aarle-Rixtel naar Bakel en hopelijk zijn de weergoden hen goed gezind dit jaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>