Logo mooilaarbeek.nl
Zanggroep de Halmen   | Fotonummer: f4e130
Zanggroep de Halmen (Foto: )
Evenementen

Kerstrepetities Zanggroep de Halmen in volle gang

Lieshout - De oproep in DeMooiLaarbeekKrant om mee te komen zingen tijdens de Nachtmis in Lieshout heeft maar liefst 24 gelegenheidsleden opgeleverd. Een overweldigend aantal, ruim een verdubbeling van het vaste aantal leden van Zanggroep de Halmen. De repetities onder leiding van dirigent Bert Muitjens zijn inmiddels in volle gang, iedereen is heel erg enthousiast!

Het repertoire bestaat uit een aantal kerstnummers die iedereen mee kan zingen, zoals 'Stille nacht' en 'Gloria in Excelsis Deo'. Verder worden er een aantal vlotte Engelstalige en Nederlandstalige Christmas Carols gezongen, allen begeleid door piano, drum, gitaar en een blazerskwintet. De nachtmis belooft dan ook een stemmig geheel te worden.

Het duurt nog even, maar je bent alvast van harte uitgenodigd om de Nachtmis samen met hen te beleven. Wat is er mooier dan om op die manier de Kerst te beginnen. De mis is op dinsdag 24 december om 22.30 uur in de Sint Servaaskerk te Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>