Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 47cd30
Foto:
Evenementen

Winterfair Laarbeek 2019

Beek en Donk - De organisatie van de winterfair is druk bezig. Ze hebben nog een paar kramen beschikbaar. Wil jij met een kraam op de markt staan? Meld je dan bij voorkeur uiterlijk 1 december aan.

Huur een kraam! Kom je zingen? Of?
Voor 20 euro kun je al een kraam huren (of voor 10 euro een halve kraam. Kijk op www.sparta25.nl/winterfair/voor meer informatie en voorwaarden. Of denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan dit Laarbeekse evenement? Bijvoorbeeld je brengt muziek/zang in de passende sfeer, je hebt een leuke activiteit, informeer dan gerust via de genoemde site, mail naar winterfairlaarbeek@gmail.com of bel 06-27870620.

Sportpark omgetoverd in wintersferen
Van 13.00 tot 19.00 uur zal het sportpark omgetoverd zijn in een sprookjesachtige wintersfeer. Honderden lichtjes sieren de markt, kerstliederen klinken over de markt en op het terras en geurige, lekkere en gezonde lekkernijen wachten je op. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Laarbeek 2019 kun je daar niet meer onderuit! En... de winterfair is gratis te bezoeken.

Kerstmarkt, horecaplein en kinderplein
De Kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur, brocante e.d. Kraamhouders kunnen zich aanmelden via de website van Sparta'25.

Op het horecaplein kunt u terecht voor winterse lekkernijen, muziek en entertainment. De Kerstman ontvangt je graag in zijn gezellige huis.

Voor vooral de jonge bezoekers zijn er weer vele activiteiten. Er kunnen diverse leuke spellen worden gespeeld. Uiteraard is er weer veel ruimte om heerlijk te knutselen. De Kerstman heeft voor elk kind iets lekkers bij. En natuurlijk kan iedereen met hem op de foto.

Natuurlijk willen ze ook dit jaar een goed doel steunen. Sparta'25 is tenslotte meer dan punten alleen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>