Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 40f8cb
Foto: Joost Duppen

Inzamelactie Sinterklaascadeaus in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Op initiatief van een betrokken inwoner van Aarle–Rixtel worden er dit jaar cadeautjes ingezameld voor kinderen waarvan de ouders het financieel niet breed genoeg hebben om pakjes avond te kunnen vieren.

Heeft u nog speelgoed, boekjes of iets anders leuks thuis liggen wat in goede staat is en waar geen gebruik (meer) van wordt gemaakt? Lever het dan voor 2 december in bij een van de volgende inzamel punten: Snoeperij Jantje (Wilhelminalaan 2, Aarle-Rixtel), Openingstijden: maandag van 12.30 – 16.30 uur en op dinsdag t/m zaterdag van 9.30 – 16.30 uur. Tienercentrum Cendra (De Duivenakker 72A, Aarle–Rixtel), openingstijden: woensdag van 13.30-16.30 en 18.30 – 22.30 uur en op vrijdag van 19.30-22.30 uur.

U hoeft de cadeautjes niet in te pakken, dit wordt door vrijwilligers gedaan. In samenwerking met de Gemeente Laarbeek wordt ervoor gezorgd dat deze cadeautjes op de juiste plek terecht komen. Zo hopen ze samen zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke pakjesavond te kunnen bezorgen. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën over deze actie? Neem dan contact op met Nathalie Kortboyer (ViERBINDEN) via 06-48532893.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>