Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d1888f
Foto:

Kerstdiner met Zonnebloem Beek en Donk

Beek en Donk - De donkere dagen van december zijn weer aangevangen. Bij uitstek de tijd om iets leuks en gezelligs te doen.

Kerstdiner
Daarom houdt de Zonnebloem Beek en Donk, voor alle thuiswonende zieken, mensen met een fysieke beperking en allen die behoefte hebben aan gezelligheid en ontspanning en woonachtig zijn in Beek en Donk, op donderdagmorgen 11 december weer een kerstdiner in zaal v.d. Burgt op het Heuvelplein. Ze beginnen om 11.00 uur. De zaal is open om 10.30 uur. Het diner duurt tot 15.00 uur.

Programma
Deze bijeenkomst staat helemaal in het teken van het naderende kerstfeest. Bij ontvangst krijgt u koffie/thee met wat lekkers. Daarna volgt een heerlijk kerstdiner. Natuurlijk is er ook tijd voor een kerstverhaal, kerstgedicht en het zingen van bekende kerstliedjes, onder toezicht van de kerstman.

Iedereen ontvangt bij binnenkomst een gratis lot, waarmee u een van de mooie prijzen kunt winnen.

Kosten en opgave
De kosten voor dit kerstdiner bedragen € 12,50 p.p., af te dragen bij binnenkomst. Graag zelf voor vervoer zorgen. U kunt zich opgeven voor 6 december bij Joke Doudart de la Gré, tel. 06-44738223 of Maria Jansen, tel. 0492-781734.

Cadeautip
Voor de kinderen en/of kleinkinderen nog een cadeautip voor de decembermaand: Bij de Zonnebloem Beek en Donk kunt u een cadeaubon kopen, waarmee uw ouders, grootouders, de kosten van een zonnebloemactiviteit, geheel of gedeeltelijk kunnen vergoeden. De grootte van het bedrag kunt u zelf bepalen. Wilt u zo'n bon dan kunt u contact opnemen met een van bovenstaande mensen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>