Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr. Ad Sterken, Jan Cardinaal, Leo Duijmelinck, Annie Duijmelinc en Leny Verbakel   | Fotonummer: c09c3d
Vlnr. Ad Sterken, Jan Cardinaal, Leo Duijmelinck, Annie Duijmelinc en Leny Verbakel (Foto: )
Muziek

Huldiging jubilarissen bij Ceciliafeest

Aarle-Rixtel - Tijdens het Ceciliafeest op 24 november van Kerkkoor O.L.V. Presentatie uit Aarle-Rixtel werden 5 leden in het zonnetje gezet wegens hun verdiensten voor het Kerkkoor O.L.V. Presentatie in Aarle-Rixtel.

In de eucharistieviering ter ere van de heilige Cecilia, patrones van muziek, instrumentenmakers en zangers, wees Pastor Geoffrey de Jong op het belang van het kerkkoor voor de kerkelijke vieringen. Hij nodigde de kerkgangers uit om zich ook aan te melden bij het koor.

Niet alleen de wekelijkse kerkdiensten worden door het kerkkoor verzorgd, maar het kerkkoor kan ook een sfeervolle muzikale bijdrage leveren bij bijzondere kerkdiensten zoals huwelijksvoltrekkingen, afscheidsdiensten en jubileumvieringen.

In zaal "Bij van Dijk" werden de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap van het kerkkoor.

Jan Cardinaal, vanwege zijn 60 jarig jubileum, Leo en Annie Duijmelinck en Leny Verbakel waren 25 jaar, en Ad Sterken reeds 65 jaar kerkzanger, kregen de versierselen van de Gregoriusvereniging, opgespeld door pastor Geoffrey de Jong.

In zijn inleidende toespraak wees pastor de Jong nogmaals op het belang van de kerkmuziek bij de kerkdiensten en dankte de jubilarissen en de overige koorleden voor het enthousiasme waarmee ze hun muzikale optredens gestalte geven.

Ook zin om te zingen in de kerk?
Loop eens binnen Bij Van Dijk op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur, dan kun je proeven van de sfeer bij het koor en kennismaken met de liederen die gerepeteerd worden. Je kunt ook contact opnemen met het koor via: bvzutphen@hetnet.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>